Julekomsammen 2004


Årets julekomsammen havde atter samlet næsten fuldt hus, og maden var bare rigtig god, med sprød svær på stegen, og ris A`la manden var særdeles vellykket.


Børnene fik deres pølser og pommes frites, som også faldt i god jord. Bagefter fik de ris a`la mande med mandelgave til alle.
Efter at alle havde fået spist, spillede nissemanden op til dans om det store juletræ, og dem der ikke havde lyst til det, kunne nyde kaffe med diverse julesmåkager.


Pludselig kom den store stigevogn fra Holstebro brandvæsen med fuld udrykning, og det fik hurtigt alle børnene udenfor. På brandbilen stod julemanden, og med sig havde han en sæk med adskillige kilo flødekarameller, som han kastede ud til børnene. Da sækken var tom, begav julemanden sig ind i cafeteriet, hvor han uddelte de store slikposer sammen med Flemming.


Eftermiddagen sluttede med amerikansk lotteri, og der var adskillige der vandt mange gange, og så var vi nogen der slet ikke vandt: men vi vender tilbage næste år, hvor Julekomsammen bliver lørdag den 26. november 2005.

Bestyrelsen af Gammeldrenge vil gerne takke Flemming for en god Julekomsammen 2004 og samtidigt ønske medlemmerne og deres familie

Glædelig Jul samt et Godt Nytår.

Fotos & referat: Preben S. Olesen 

 
.

Mange fremmødte til årets julekomsammen.