Fotos og referat fra Sommer festen d. 25 August 2012

 

Da det efterhånden er nogle år siden vi har haft vores store 25 års jubilæumsfest, syntes vi at det var på sin plads at slå foreningens 32 års jubilæum sammen med vores årlige sommerfest og så holde et ordentligt gilde.

 

28 gamle drenge samt 26 koner/kærester syntes det var en glimrende ide´ og var mødt op til festen som på grund af pladsen, eller mangelen på samme var flyttet til sergent messen.

 

Menuen blev leveret af cafeteriet som ligeledes stod for serveringen af maden. Øl, vand og vin var af det gode mærke ”ad. Libitum”

 

Den musikalske underholdning blev leveret af orkesteret CRUZER der blidt ledte os gennem menuen, for derefter at give den hele armen da der blev budt op til dans.

 

Der blev selvfølgelig også tid til lidt amerikansk lotteri idet Festudvalget sammen med foreningen og Messen havde sørget for rigtig mange sponsorerede gevinster.

 

Bestyrelsen og festudvalget havde inden festen vedtaget at hele overskuddet fra det amerikanske lotteri skulle gå ubeskåret til det nyetablerede veteranhjem på KFUM soldaterhjemmet, Overskuddet blev på 4000,-kr.  - og vil blive overdraget ved et senere tidspunkt.

 

Musikken fortsatte til ca. 02.00 hvor der med høflig selvbetjening blev serveret natmad.

 

En stor tak til Festudvalget for et godt arrangement, som forhåbentligt vil blive gentaget på et senere tidspunkt.

 

Ps. Da jeg var indlogeret på ”Hotellet” med altan mod sportspladsen kan jeg fortælle at det ikke er den blideste måde at blive vækket på når speakeret til årets STORÅ løb gennem sine højtalere blidt råber 1 – 2 – 3 DET ER EN PRØVE ……. Klokken 0830 !

 

  Referent: Mogens Krautwald

 

.