Fotos fra grill-festen d. 20 August 2011

 

Igen i år havde foreningen inviteret til grillaften, og med 33 deltagende er det blevet en af foreningens faste arrangementer.

Tommy og Jan havde klargjort messen og tændt op under grillkullene og fra cafeteriet var der blevet bestilt og leveret oksefilet, kyllingefilet, grillpølser med tilhørende salatbar samt dessert is, kager og kaffe.

Da foreningen ligeledes også bevilgede fri vin, øl, vand m.m. hele aftenen var rammerne lige som lagt til en dejlig hyggelig og vellykket aften, hvor snakken gik lystig både før, under og efter spisningen.

Efter spisningen blev der serveret kaffe samt en lille ”skarp” hvis man havde lyst til det, og så blev der selvfølgelig solgt amerikansk lotteri, hvor alle havde chancen for at få del i de mange præmier som Tommy havde fundet frem. Skulle der være nogle der ikke fik del i gevinsterne er jeg sikker på at chancen byder sig igen.

En stor tak til Tommy og Jan for et godt arrangement, som selvfølgelig vil blive gentaget næste år, … dog under lidt andre rammer da vi i bestyrelsen har besluttet at festligholde foreningens store runde jubilæum (32 år) med en fest den 25. august 2012, check listen er lavet, festudvalget arbejder på højtryk og der er allerede sat x ved dato, mad, lokaler samt musikken, men følg med på hjemmesiden hvor vi vil informere efterhånden som planerne skrider frem.

  Referent: Mogens Krautwald

 

.