Foredragsaften med Forsvarsminister Søren Gade den 19/5 - 2006

 

Til denne aften havde vi som noget nyt og for at samle nogle flere deltagere end vanligt også inviteret både SFO `s - Gamle drenge, De Blå Baretter, samt HKKF lokalafdeling JDR.

I alt 52 var mødt frem heraf 32 fra Gammeldreng, 14 fra SFO`s Gamle drenge samt 6 fra Blå Baretter, og ingen fra HKKF/ JDR.

Et rigtig godt initiativ med at invitere de andre foreninger, og samtidig særdeles hyggelig at få hilst på mange man for længst havde glemt eksistensen af.

Forsvarsministeren var lidt forsinket, og som sidste mand måtte han således hele raden rundt for at hilse på. Formanden bød forsamlingen velkommen med en

særlig velkomst til Søren Gade, og var lige omkring de problemer der havde været med at finde en dato som både kunne passe for foreningen samt for Søren Gade.

Søren fortalte at han havde glædet sig utroligt meget til denne aften og fortsatte med at berette om sine år i politik, lige fra han havde opstillet til Byrådsvalget i Holstebro første gang, hvor han ikke blev valgt ind og efterfølgende om hans tid i Byrådet, Folketinget samt om tiden som Forsvars- minister.

Hele vejen krydret med humor og mange sjove oplevelser han havde haft. både de officielle men også fra privatlivet.

Efter foredraget besvarede Søren spørgsmål fra tilhørerne, og det var en særdeles spørgelysten forsamling der både havde ”bid” og også mange af de spørgsmål hvor vi plejer at sige ”jeg er glad for at du stiller det spørgsmål”.

Herefter takkede Formanden Søren Gade for et underholdende foredrag og overrakte 3 flasker af foreningens vin samt blomster.

Søren takkede for vinen og gav til gengæld formanden for Gammeldreng, Poul Kusk, Forsvarsministerens Våbenskjold som siden hen er blevet placeret i Konstabelmessen.

Efter dette var der smørrebrød, øl og kaffe samt almindelig hyggesnak hvor Søren var rundt ved bordene for at få uddybet flere af de indlæg og spørgsmål der havde været først på aftenen som afslutning på en hyggelig og særdeles underholdende aften.

Referent: Mogens Krautwald,  Fotos: Preben S. Olesen   

 

 
.

Deltagerne begynder at ankomme